nedelja, 3. april 2011

[Anahí&Christian] Kot ju še niste videli!

Latino zvezdnika Anahi in Christian Chavez sta združila svoje moči in izdala polemičen videospot za pesem Libertad!

Priljubljena mehiška pevca Anahi in Christian Chavez sta posnela kontroverzen videospot za pesem Libertad (Svododa), v kateri pojeta v duetu in ki jo je Christian že pred letom dni napisal skupaj s Samom, pevcem iz skupine Camila.

V pesmi, ki je nemudoma postala hit v Latinski Ameriki, lahko slišimo nalezljive pop dance ritme in izredno osebno besedilo z močnim sporočilom.Pesem namreč govori o enakosti vseh ljudi ne glede na spol, starost, raso, narodnost in spolno usmerjenost, njihovem boju za svobodo, življenju brez pretvarjanj in ugajanj drugim.

Libertad je prvi Christianov single z njegovega novega albuma, ki ga že pridno pripravlja. Za duet so iskali prav posebno osebo, ki pa so jo, kot je kasneje povedal pevec, imeli ves čas pred očmi. Svoj glas je namreč prvič po razpadu uspešne skupine RBD ponovno združil skupaj z Anahi.

“Iskali smo nekoga popolnega za to pesem, nekoga ki bi predstavljal občudovanje in boj, ki ga izraža Anahi. In, ko vidim kočni rezultat pesmi in videa vem, da tega ne bi opravila tako dobro nobena druga oseba. Delati ponovno z Anahi je bilo čudovito. Najino prijateljstvo sega še v čase pred RBD in deliti z njo tako pomembno pesem je bilo fantastično. Ves čas snemanja sva se smejala, si govorila šale. Lepo se je bilo združiti z njo v skladbi, ki govori o svobodi in pravici ljudi, da se izrazijo, kot si želijo”, je izdal Christian.

Video za pesem, ki si ga je v nekaj dneh na youtubu ogledalo več kot miljon oseb, vsebuje nekoliko provokativne podobe. Spot se začne s Christianom v spovednici, kjer se spove duhovniku in pravi, da je naveličan prositi odpuščanja za svojo spolno usmerjenost. Zgodba nas nato popelje v podzemni klub, v katerem med zabavo, pijačo, plesom in drogami zmeden fant skuša osvoboditi svojo dušo in išče sam sebe. V spotu lahko vidimo tudi poljub Christiana z omenjenim fantom in rjavolaso Anahi z nekoliko agresivno seksi podobo, a v vsem svojem sijaju.

Video sta bivša RBD-jevca posnela v Los Angelesu v Kaliforniji pod produkcijo The Sixth House in režijo Maxa Gutierreza, ki je realiziral tudi videje Johna Mayerja in Mi delirio od Anahi.

Videospot, v katerega so investirali 300 tisoč dolarjev, so snemali dva dni po 15 ur, v njem je sodelovalo 150 statistov, štirje modni oblikovalci in vizažisti, 20 plesalcev, mednarodno priznani koreografi in 10 igralcev.

V spotu se pojavijo tudi nekatere polemične osebnosti iz sveta zabave. Takšen primer sta ameriški blogger o spektaklih znanih, Perez Hilton, ki je vedno brez dlake na jeziku in kontroverzna mehiška pevka Amandititita, znana po svojih ostrih besedilih in kritikah.

Spektakularna pesem in videospot, ki zagotovo podirata marsikatere meje, sta prejela izredno dobre kritike v ameriških in latinskih medijih in veljata za eno najbolj ambicioznih produkcij v španščini, s katero sta Anahi in Christian pokazala velik napredek v svojih glasbenih karieriah.

Videospot Libertad si lahko ogledaš spodaj! Če je tudi tebe navdušil klikni ‘Všeč mi je‘!

Naj še omenimo, da sta se Anahi in Christian prejšni teden mudila v Sao Paulu in Rio de Janeiru v Braziliji, kjer sta vsak realizirala svojo turnejo, Anahi Go Any Go in Christian Libertad Tour, skupaj pa sta prvič v živo zapela tudi uspešnico Libertad. Oglej si video in slike! (link)


Vir: sweetstars.net

Ni komentarjev: