četrtek, 22. oktober 2009

[Ucker] Imel bo sposobnosti čarovnika

12. novembra bo na male ekrane prišla prva originalna serija Moviecity-ja Pack-a, Cadabra. Prva epizoda omenjene serije bo istočasno predvajana preko programov Moviecity HD, Moviecity, Cityvibe, Citymix, Cinecanal y The Film Zone. Poleg tega bo predvajana tudi spletni strani moviecitypack.com.

Cadabra je prva originalna serija snemana v visoki kvaliteti z edino opremo v državi. Za to sta poskrbela Moviecity Pack Originals in Fox International Channels.

Moviecity Pack Originals je nova verzija Moviecity Packa, ki je bila ustvarjena prav za ustvarjanje originalnih serije, kot je Cadabra. Le ta združuje elemente neresničnega in resničnega svata ter nerazložljive pojava, ki obkrožajo 17 letnega Luca. Luca ima veliko sposobnost čarovnika a žal odraste v združenju z močnim religioznim vplivom.

Ko zbeži, v mestu sreča skupino čarovnikov njegovih let, ki svoje sposobnosti uporabljajo za izvajanje manjših zločinov. Kasneje stopi tudi v hotel Majestic, ki je namenjen magiji, kjer spozna velikega čarovnika Reneja, ki je nad Lucovimi sposobnosti očaran. V hotelu pa spozna tudi prelepo Jazmin, katero Luca zelo privlači.

Igralska zasedba šteje preko 100 priznanih kolumbijskih igralcev, med katere so pomešani tudi mehičani:
Christopher Von Uckermann, Damián Alcázar, Joaquín Cosio, Maya Zapata, Diana García, Andrea Montenegro, Gonzalo Vivanco, Fabio Rubiano, Margarita Rosa de Francisco, Nicolás Rincón, Manuel José Chávez, Edgardo Román, Ana María Aguilar, César Mora in Martín Karpan.

Ni komentarjev: