torek, 24. november 2009

[Anahi] Sexi Anahi pristala v umobolnici

Anahi se je odločila, da kljub razpadu mehiške glasbene skupine RBD, nadaljuje s samostojno pevsko kariero. Pevka, ki je te dni izdala svoj prvi album, je nepričakovano pristala v umobolnici.

Anahi se te dni uresničujejo največje življenjske sanje, saj je izšel njen prvi samostojni album Mi Delirio, na katerem lahko najdemo 11 pesmi. Izid albuma je pospremil težko pričakovani videospot za prvi singel z istoimenskim naslovom Mi Delirio. Rjavolaska se je odločila, da bo videospot malce drugačen od prejšnjih, ki jih je že snemala v preteklosti. Zgodba prikazuje mlado dekle, ki pristane v umobolnici, a je kljub temu lahko zelo seksi ter zapeljiva.

Anahi nas je tokrat presenetila z odraslostjo in z večjo samozavestjo kot kdaj koli prej. Album je bil posnet v Mehiki in Los Angelesu, za produkcijo pa je bila zadolžena skupina Kinky in brata Avila. Pevka pa se je tokrat preizkusila tudi kot avtorica besedil, saj je napisala tekst za večino svojih skladb. Besedilo za pesem Me Hipnotizas pa je prispevala tudi legendarna mehiška pevka Gloria Trevi.

Zvezdnica napoveduje tudi svetovno turnejo Anahi World Tour Mi Delirio, ki naj bi vključevala tudi našo državo. V okviru svoje svetovne turneje naj bi nas glasbenica obiskala prihodnje leto. Prepričani smo, da ima pevka pri nas ogromno oboževalcev, temu smo bili priča že lani, ko nas je obiskala kot članica skupine RBD.

Svetlolaska trenutno promovira svoj novi album in je že obiskala kar nekaj krajev, med drugim tudi Buenos Aires, Portoriko, Houston, Santiago de Chile, Los Angeles …

Več o Anahi in njeni norosti pa si poglejte v videospotu !

Ni komentarjev: