petek, 4. junij 2010

[Anahi] Deklina, ob kateri se vam pocedi slina

Čeprav je lepa Mehičanka Anahi kar dolgo provocirala s številnimi napovedmi, ki so najavljale izid videospota za skladbo Me Hipnotizas, je ta končno ugledal luč sveta.

Mehiška pevka Anahi je posnela videospot za pesem Me Hipnotizas, ki je hkrati tudi drugi uradni singel z albuma Mi Delirio. Besedilo pesmi je napisala legendarna Gloria Trevi. Videospot, pri katerem je sodelovala številna ekipa, so snemali v Los Angelesu.

Zgodba je postavljena v temačen gozd, kjer lepotička naleti na nenavadno drevo, iz katerega se pojavi skrivnostni moški. Prav on je bil krivec, za katerega je trpela v ljubezni in ji je povzročil razočaranje. V videospotu lahko vidite štiri glavne scenarije, ki se odvijajo v puščavi, na ulici, v gozdu in prostor, v katerem se zelenooka pevka sooči z vojaki. Videospot nosi sporočilo o ljubezni in miru. Večina njenih oboževalcev je navdušena nad njenim glasbenim izdelkom, nekateri pa so pričakovali mnogo več in bili malce razočarani. Videospot ni narejen na prvo žogo, zato si ga je treba ogledati večkrat, da razumete njegovo sporočilo.

Mehiška pevka, ki je že posnela dva videospota, in sicer za pesem Mi Delirio in Quiero, je znova pokazala svojo seksapilnost.

Vir:http://24ur.com/ekskluziv/tuja-scena/deklina-ob-kateri-se-vam-pocedi-slina.html

Ni komentarjev: