sreda, 2. september 2009

[Anahi] Z Anuar-jem na počitnicah

Brez dvoma je življenje na morju lepše če si z nekom katerega imaš rad. To je pokazala tudi pevka Anahi na svojem libanonskemu fantu Anuarju Nameju, s katerim je preživela nekaj dni v Acapulcu.

Nekdanja članica skupine RBD snema svojo ploščo kot solistka. Med nastajanjem albuma pa se je imela 4 romantične popoldneve lepo s svojim fantom. Revija TV Notas je ta teden objavila njune slike.

Z razgaljenim telesom in vedno nasmejana se je Anahi pustila razvajati z igricami in nežnim božanjem svojega fanta Anuar-ja. Plavala je do njega, mu dala nekaj poljubčkov ter se mu ulegla na trebuh.

Anuar je Anahi peljal na ogled ob obali Pacifika na palubi svoje jahte. Izbral je neobljuden kraj, kjer ji je lahko izkazoval ljubezen.

Plutje čez dan in večerno pohajanje je bila perfektna kombinacija za ta par, ki se je hotel sprostiti in deliti svojo ljubezen. Name (Anuar) je prišel iz Španije za nedoločen čas, da ne bi bil ločen od svoje drage.

Po tem zasluženemu dopustu se bo Anahi vrnila z več volje k zadnji fazi snemanja svojega albuma, ki naj bi bil pripravljen ta konec leta.


Ni komentarjev: