petek, 11. februar 2011

[Dulce] O "Ya no" tudi na 24ur.com

Končno se je uprla nasilnemu partnerju

Po izjemno uspešnem videospotu Inevitable je mehiška lepotička Dulce Maria predstavila svoj novi videospot za drugi singel Ya no, kjer je želela opozoriti na nasilje nad ženskami.

Video:Dulce Maria - Ya no

Mehiška lepotička Dulce Maria, ki v zadnjem času pogosto omenja Bled kot najlepši kraj na svetu, je izdala nov videospot za pesem Ya no. Skladba je že drugi singel, ki pa bo uvrščen na njen album Extranjera segunda parte.

25-letnica s ponosom predstavlja svoj drugi videospot. (Foto: Kaja Kranjc)

25-letnica se je tokrat odločila, da bo posnela priredbo skladbe Ya no, ki jo je pred leti izvajala pevka Selena. Ker je bil videospot predčasno objavljen na internetu (premiera je bila načrtovala za valentinovo), so se z ekipo odločili, da ga bodo javnosti predstavili prej. Novica pa je seveda razveselila njene oboževalce, ki so že željno čakali na njen izdelek.

Pesem govori o tem, da bi se ženske večkrat morale zoperstaviti svojim partnerjem, ki nad njimi izvajajo psihično ali fizično nasilje. Na žalost je ta pojav vse bolj pogost v današnji družbi. Pevka je med drugim želela izpostaviti, da so ženske močne osebe, ki zmorejo vse.

Dulce Maria (Foto: YouTube)

Vir: http://24ur.com/ekskluziv/glasba/koncno-se-je-uprla-nasilnemu-partnerju.html#comment

Ni komentarjev: