torek, 19. februar 2008

Prvi koncert turneje Empezar desde cero

Skupina RBD je turnejo začela v Texasu, natančneje v Dodge Areni.

Pred začetkom koncerta so na oder prišli La Nueva banda Timbiriche, kateri so peli v živo in svojo nalogo zelo dobro opravili.

Ob 21:25, ko so Timbiriche odpeli, so se ta tremi belimi zavesami pojavili RBD. Ko so se zavese spustile, so Christian, Christopher, Alfonso, Anahi, Maite in Dulce zapeli pesem Fui la niña, katera je na noge spravila več kot tri tisoč oboževalcev.

"Hvala McAllen, hvala Texas, hvala Tamaulipas .. hvala vsem ki ste tukaj!! Za nas je zelo pomembno da ste z nami na prvem koncertu turneje Empezar desde cero." je pozdravil Christian in z tem povzročil pravo zmedo med ženskim delom občinstva.

Pri sledeči pesmi I wanna be the rain so Christian in ostali nastopili z dežniki in tako dali pesmi svoj čar.

Nato so nadaljevali s pesmijo Besame sin miedo, nakar je Anahi zapela pesem Salvame in zajokala.

Ko je šest članov ponovno stopilo na oder, so bili popolnoma spremenjeni. Tokrat so publiko očarali s svetlečimi oblačili.

Vendar ta videz ni trajal dolgo, saj so se po pesmih Empezar desde cero, Celestial in Tras de mi že poslovili, čeprav je publika hotela še eno pesem.

Toda šova ni bil še konec!

Uporniki so se tokrat vrnili na oder oblečeni v uniformah Elitne šole (Elit way school) in odpeli pesem, ki jih je privedla do slave - Rebelde.

Dokončno se je skupina poslovila ob 23:15.

Ni komentarjev: