nedelja, 21. november 2010

[Dulce] Na svoji poti

Dulce Maria je ena tistih mladenk, ki se je močno zasidrala v spomin in srca slovenskih oboževalcev, četudi živi igralka in pevka na drugi strani Atlantika. Mehičanka je prejšnji teden izdala svoj prvi samostojni album Extranjera!

Potem ko je zaslovela v mladinski seriji Rebelde in v glasbeni skupini RBD, smo jo nazadnje lahko spremljali v telenoveli Poletje ljubezni, a njeni najzvestejši privrženci so verjeli, da se bo Dulce vrnila tudi z glasbo.
In prav naše mlajše bralke so nas opozorile, da je Dulce tik pred izidom samostojnega albuma. Na njihovo veliko željo smo poiskali eno najlepših fotografij mlade mehiške zvezde in se pozanimali o aktualnih novicah.
AVANTURA LEPE TUJKE
Res je, Dulce je v torek, 9. novembra, izdala svoj prvi samostojni album. Poimenovala ga je Extranjera, po naše Tujka. Kar lep čas ga je napovedovala s prvo uspešnico s pomenljivim naslovom Inevitable ali Neizogibno, ki je kar vabil k odštevanju do dneva D, ko bo luč sveta ugledalo vseh sedem skladb, kolikor jih je na albumu. To pa še ni vse, projekt Extranjera je zastavljen širše: na pomlad se obeta drugi del albuma, ki oboževalcem vzbuja še nekaj vznemirljivega pričakovanja.
Dulce meni, da se z izidom albuma začenja nova, pomembna pot v njenem življenju, kar je svojim "sledilcem" zapisala tudi po twitterju.
Štiristotim izbrancem, zbranim v avditoriju El Lunario, je na dan izida Dulce tudi zapela. Slišali in navduševali so se nad drugimi skladbami z albuma ter vzneseno pozdravili svojo vzornico, ki za zdaj najavlja promocijo plošče v Mehiki in Španiji

Vir: Revija Stop

Ni komentarjev: