četrtek, 11. november 2010

[Dulce] Začenja svojo pot

Mehiška pevka in igralka Dulce Maria je v torek, 9.11.2010 izdala svoj prvi samostojni album Extranjera (Tujka). Album vsebuje 7 pesmi, med katerimi je tudi njen že nekaj časa popularen single Inevitable (Neizogibno). To je samo prvi del celotnega projekta, drugi del po Dulcinih besedah lahko pričakujemo februarja.
Delo so želeli razdeliti na dva dela, da lahko pevka oboževalcem ponudi več pesmi.

Svoj album je na dan izida tudi predstavila pred 400 gledalci v avditoriju El Lunario. Dulce je na twitterju napisala, da je to en izmed najpomembnejših dni v njenem življenju, saj začenja novo “potovanje”. Preden je zapela pesem Extranjera, po kateri se imenuje album, je povedala: “Sedaj se res, po vsem delu in nestrpnem čakanju, začenja potovanje. Zunaj je polna luna, kar meni predstavlja veliko stvari. Izid plošče mi pomeni veliko. Za nekoga bo to mogoče okras na polici, a zame predstavlja izpolnitev velikih sanj.”

Dulce je zapela še ostale pesmi iz albuma: Inevitable (Neizogibno), No se parece (Ni Podobno), Vacaciones (Počitnice), Ingenua (Naivna) in Luna. Zapela je tudi Ya no (Ne več), pesem, ki jo je pred leti uspešno izvajala pokojna pevka Selena. Pesem je uradno postala drugi single Dulce Marie, pričakujemo pa jo lahko na drugem delu njenega projekta.
Po približno uri predstavitve se je Dulce zahvalila svoji družini in še enkrat odpela pesem Extranjera.

Dulce bo v okviru promocije nove plošče konec meseca obiskala Španijo, poleg tega pa bo album promovirala v svoji rodni državi Mehiki in tudi po drugih državah. Želimo ji veliko sreče pri začetku njenega samostojnega potovanja.

Vir:http://sweetstars.net/dulce-maria-zacenja-svojo-pot/

Ni komentarjev: