torek, 21. december 2010

[Anahí] Nenaličeno Anahi v Zagrebu čakali le slovenski oboževalci

Mehiška pevka Anahi, ki se je v okviru svoje svetovne koncertne turneje ustavila tudi pri naših sosedih, je bila zelo presenečena. V hotelu, kjer je bila nastanjena, so jo ob prihodu pričakali le slovenski oboževalci.

Anahi, ki je bila nekoč članica izjemno uspešne mehiške skupine RBD in je pri nas zaslovela s svojo vlogo Mie Colucci v telenoveli Rebelde, je svoje hrvaške oboževalce počastila z obiskom. Zvezdnica je v Zagreb prispela šele štiri ure pred načrtovanim srečanjem s svojimi oboževalci, ki so za vstopnico Mett&Greet odšteti precej več kot za navadno. Zaradi vremenskih razmer je imel njen let namreč večurno zamudo. Lepotička je v hotel prišla v spremstvu svojega menedžerja in takoj odšla v hotelsko sobo, saj se je morala urediti za večerni koncert.

Na koncertni turneji 27-letno pevko spremlja skupina Matute, ki je v zagrebški luksuzni hotel prispela dan prej. Člani omenjene skupine so bili do pevkinih oboževalcev zelo prijazni. Medtem ko so zagreti oboževalci čakali prihod zvezdnice, so jim družbo delali pevkini plesalci in skupina Matute. Na koncertni turneji pa Anahi spremlja tudi njena starejša sestra Marichello, ki je zadovoljna s sestrinim uspehom.

Po večurnem čakanju pred diskoteko Aquarius, kjer se je odvijal težko pričakovani koncert, so obiskovalci končno prišli na svoj račun. Tisti, ki so kupili tako imenovane Meet&Greet vstopnice, so imeli možnost osebno spoznati zvezdo večero Anahi in se z njo tudi fotografirati. Koncerta so se poleg hrvaških oboževalcev udeležili tudi slovenski in španski. Na oder je najprej stopil Penya, zmagovalec latinskega ameriškega idola leta 2007, ki je s svojim glasom in stasom navdušil zbrano množico. Nato je val navdušenja požela tudi skupina Matute in njihova pevka Tana. Vrhunec večera pa je bil, ko je oder zavzela Anahi, ki je kljub zelo majhnemu odru skupaj s svojimi plesalci profesionalno nastopila. V eni uri in pol je odpela svoje največje uspešnice, med katerimi so Salvame, Para Que, Mi Delirio, Me Hipnotizas, Te puedo Eschuchar, Quiero, Alérgico, Pobre tu Alma …

Vir:http://24ur.com/ekskluziv/tuja-scena/anahi-v-zagrebu-pricakali-le-slovenski-obozevalci.html

Ni komentarjev: