nedelja, 5. december 2010

[Anahí] Seksi lepotička vse bolj navdušuje

27-letna lepotička, ki je izjemno trmasta, talentirana in uspe v vsem, kar si zada, zopet navdušuje s svojim seksi izgledom. Vas zanima, kdo je ta skrivnostna zvezdnica, o kateri govorimo?

Mehiška pevka Anahi, ki je več kot uspešno stopila na samostojno glasbeno pot, je za svoje oboževalce znova pripravila posebno presenečenje. Izdala je nov album Mi Delirio Deluxe Edition, na katerem so skladbe z njenega prvega albuma Mi Delirio in še štiri nove skladbe, in sicer Alergico, Ni una palabra, Pobre tu alma in Aleph. Slednjo skladbo je odpela za svetovno znanega brazilskega pisatelja Paula Coelha, ki napoveduje izid knjige z istim naslovom.

Anahi, ki je marca letos nastopila v Ljubljani, bo v okviru svoje svetovne turneje v decembru nastopila v Španiji, Romuniji, Poljski in Srbiji. 27-letna Mehičanka pa bo 19. decembra prvič nastopila tudi v Zagrebu, kjer bo s svojim nastopom in seksi podobo dvignila temperaturo v dvorani.

Kot zanimivost naj vam povemo, da ima na socialni mreži Twitter več kot milijon sledilcev. Španska revija People jo je zato uvrstila na prvo mesto najbolj vplivnih ljudi Latinske Amerike. Pevka, ki je svoj prvenec izdala lani novembra, pa za naslednje leto že načrtuje drugi studijski album in prodor na angleški trg.

Vir: 24ur.com

Ni komentarjev: