četrtek, 29. januar 2009

[Anahi] Novo sporočilo na UniForumu

Pogrešam vaaaas!!!!!!

Olaaaa!!!!!!!!!!!!
Kako ste? Kaj je novega? Kako gre življenje? Kakšne trače mi poveste? hahaha preveč vprašanj!!
Najprej bi vam želela povedati, da vas zelo pogrešam .. pogrešam potovanja v vaše države, biti v vaši bližini .. srce se mi trže ker sem se privadila na vašo ljubezen, objeme in prerivanja hahaha .. pogrešam vse! koliko kret smo se skregali s varnostniki ker nas niso pustili pogovarjati se .. haha se spomnete?
Nikoli ne bom pozabila kaj smo doživeli skupaj!

Ampak tako je življenje in sedaj je čas da odrastem in začnem početi nove stvari .. imam tolko planov, da ne vem kaj delati!!!! Potrebujem vas bolj kot nikoli!!
Kaj naj delam? Kaj vi hočete da počnem?
Nočem delati ničesar kar vam ne bi bilo všeč a po resnici povedano ne vem kaj bi radi .. saj veste da bi naredila vse za imeti AWT (Anahi wordl tour). To so naše sanje in za njih bi dala vse!! Morete pa vedeti, da ni tako enostavno, odvisni smo od veliko stvari in ljudi.
Mislim tudi, da so stvar, ki se nam ponudijo samo enkrat in jih ne moremo pustiti .. to se dogaja sedaj .. pomegajte miiiii!!!! Rečte kaj!!!! Haha se zdim nora.
In še nekaj .. NE BOM SE POROČILA .. no vsaj zaenkrat ne .. nočem ostati za vedno sama haha. Slišala sem, da so potrdili poroko na nekem programu ampak to je laž!

Zeloooo vas imam rada!!!!
besos!

Ni komentarjev: