sreda, 14. januar 2009

[RBD] Življenje po razpadu skupine

Po poslovilni turneji so si bivši člani skupine RBD začeli ustvarjati solo kariere. Anahi, Dulce Maria in Alfonso že imajo podpisane pogodbe za nadaljne projekte.

Alfonso Herrera bo začel s snemanjem filma, ki se dogaja v letu 1942. Film bo romantična komedija. Anahi, je po že velikokrat zanikanem traču (da je noseča), znova postala obraz svoje linije oblačil in drugih izdelkov.
Dulce Maria pod okriljem Pedra Damiana pripravlja novo telenovelo, kjer bo njen lik oblegan s strani kar treh mladeničev. "S poslovilno turnejo smo zaključili to obdobje, ki mi je prineslo veliko dobrih stvari. Vsi moramo odrasti, odživeti določena obdobja, tako kot so zima, pomlad, poletje. Nemoremo večno živeti v enem obdobju." Še vedno zanika govorice, da bi imela fanta.
Medtem, pa si bo edini že poročeni iz skupine Christian, vzel počitek po napornih 4 letih, ki so ga napolnila z veseljem. "Znam se posloviti od stvari, saj vem, da pridejo in grejo. Ne bom se pa poslovil od njihovega prijateljstva, poslovil se bom le od lepih trenutkov."

1 komentar:

Anonimni pravi ...

omg...to ni fer da grejo narazn!!

vse bom spremlala še vedno...do konca