ponedeljek, 19. april 2010

[Anahi] Seksi Anahi vas bo hipnotizirala

Seksi Mehičanka Anahi je prejšnji teden obiskala Los Angeles, kjer je snemala nov videospot za pesem Me Hipnotizas. Skladba je že izjemno priljubljena in obeta velik uspeh.

Anahi je znova poskrbela za seksi in zapeljiv izgled. SLIKA (Foto: Clasos)

Anahi je prejšnji teden snemala videospot za pesem Me Hipnotizas. Skladba je tudi na njenem najnovejšem solističnem albumu Mi Delirio, ki je bil zelo dobro sprejet med oboževalci. Besedilo pesmi Me Hipnotizas je napisala legendarna Gloria Trevi in je hkrati tudi drugi singel že prej omenjenega albuma. Pevkina podoba v videospotu je znova zelo seksi, njena garderoba pa spominja na kostum trebušne plesalke.

Pesem pripoveduje o fantu, ki ni primeren zanjo in je z njim zelo nesrečna. Kljub temu pa ima fant svoje čare, s katerimi jo uspe zvabiti v svoje mreže in jo čisto hipnotizira.

Zvezdnica, ki je pretekli mesec obiskala tudi našo prestolnico, namerava v prihodnjih mesecih obiskati tudi Španijo in Ameriko, kjer bo nastopila v okviru svetovne turneje. Vzela si bo tudi čas za promocijo najnovejšega glasbenega izdelka Mi Delirio in oboževalce razveselila s podpisovanjem albuma.

Anahi je med drugim organizirala kar tri dobrodelne koncerte v Mehiki. Izkupiček je namenila žrtvam potresa v Čilu. Pevka je sunke potresa občutila na lastni koži, saj se je ravno takrat mudila v Čilu. Na srečo ni utrpela hujših poškodb.



Med drugim obljublja, da bo videospot poln presenečenj in prava poslastica za oči. 26-letnica ima ogromno zvestih oboževalcev po celem svetu, ki jo spremljajo in ji stojijo ob strani na njeni novi glasbeni poti. Povedala je, da se na negativne kritike ne ozira preveč in da se raje posveča petju, ki jo izjemno veseli.

Anahi vas bo hipnotizirala. SLIKA (Foto: Clasos)

Vir: http://24ur.com/ekskluziv/tuja-scena/seksi-anahi-vas-bo-hipnotizirala.html

Ni komentarjev: