sreda, 7. april 2010

[Dulce in Anahi] V revijah

Dekleti pridno polnita revije z trači in novičkami. TUKAJ si lahko pogledaš scan iz aprilske revije TV Notas. TUKAJ pa iz aprilske številke TvyNovelas. In kaj te čaka v scanih?

1. Anahi so ujeli na koncertu v Mehiki DF skupaj s Ano Pau, ki je na las podobna svoji teti pri 5 letih. Na koncertu sta bili tudi Anahina mama in sestra ter bivši RBD-jevec Ucker.

2. Trač, ki nikakor ne more ponehati še in vedno polni strani rumenih revij je ponovno tu.Ali je med Dulce in Pedrom romanca? Kaj menite bodo ob pojasnilih Pedrove žene Victrorie končno utihnili?

3. Bivši fan naše veveričke Pablo Lyle ima novo punco po imenu Bárbara. Zgledata lušno, pa se samo meni zdi da je dekle podobno Dul?

4. Anahi, Marichelo, Ano Pau in Anahinega producenta cd-ja Mi Deliro Jorgea D'Alessia so ujeli na ulicah Cuidad de Mexico. Marichelo in Jorge D'Alessio naj bi imela romanco.
Spletna stran http://www.rbdmusic.info/ je oboževalce presenetila z ekskluzivno fotografijo iz mehiške revije OK! iz leta 2007. RBD-jevci v eni iz med najbolj uporniških verzij. Poglej TUKAJ .

Avtorica: !!!

Ni komentarjev: