ponedeljek, 28. marec 2011

[Anahi & Chris] Seksi Anahi med geji (Gejevski poljubi si utirajo pot k svobodi)

V današnji družbi se vse več govori o tabujih. Ker je tema o istospolnih partnerjih iz dneva v dan bolj pereča, sta se nekdanja člana skupine RBD odločila, da združita moči in prek skladbe povesta, kaj si mislita o tem.

Potem ko je mehiška skupina RBD razpadla na vrhuncu svoje slave, so se nekateri člani odločili, da ostanejo v glasbenih vodah. Med njimi sta tudi Christian Chavez in Anahi, ki je vse bolj priljubljena. 27-letni Christian je izdal svoj solistični album, s katerim pa ni izpolnil pričakovanj, saj je imel med drugim precej težav z založniško hišo. Ker je od nekdaj sledil svojim sanjam, se je odločil, da bo zamenjal ekipo, s katero je v preteklosti neuspešno sodeloval.

Z Anahi sta združila moči
Ker je Christian že pred časom s Samom (skupina Camila) napisal besedilo za skladbo Libertad (Svoboda), je iskal pravo osebo, ki bi se mu pridružila pri duetu. Tako se je spomnil na svojo dolgoletno in dobro prijateljico Anahi, ki je ponudbo z veseljem sprejela. Kot pravi sam, je iskal osebo, ki bi zagovarjala svobodo ter boj, in prav Anahi je zanj v različnih pogledih prava borka. Omenjena skladba govori o istospolnih partnerjih, ki si želijo le svobode in pravice. Christianu, ki je pred leti na enem od koncertom priznal, da je gej, so oboževalci takoj izkazali naklonjenost in podporo.

Kot zanimivost naj vam izdamo, da je snemanje videospota trajalo 2 dni (30 ur), stroški pa so bili 300.000 dolarjev. Pri projektu je sodelovalo še 20 plesalcev in 70 statistov. V videospotu se je pojavil tudi slavni bloger Perez Hilton, ki je znan po svojem ostrem jeziku.

"Med nama z Anahi je veliko kemije in najina vokala se zelo dobro prilagajata skupaj. Mislim, da sem se pravilno odločil, ko sem jo povabil k sodelovanju. Ko sva si ogledala videospot, sva ostala brez besed. Presegel je vsa najina pričakovanja, v pozitivnem smislu seveda. Zelo sem zadovoljen z rezultatom in upam, da bo tudi drugim všeč. Skladba govori, da smo ljudje enaki ne glede na spolno usmerjenost in da nas morajo vsi zaradi tega tudi tako obravnavati. Prepričan sem, da bo pesem podrla številne stereotipe in da bodo mogoče prizori za nekatere malo premočni. Ampak se splača pogledati," je povedal Christian o svojem sodelovanju z Anahi in o skladbi.

"Če ti življenje ponudi mikrofon, moraš to izkoristiti in se boriti za spremembe. Zame je pomembno, da se bodo generacije, ki bodo prišle za menoj, počutile svobodne in da ne bodo imele strahu in občutka krivde," je še dodal za konec.

Christian se v teh dneh mudi v Braziliji, kjer koncertira skupaj z Anahi.

Vir:http://24ur.com/ekskluziv/glasba/gejevski-poljubi-si-utirajo-pot-k-svobodi.html

Ni komentarjev: