četrtek, 16. oktober 2008

Anahi je predstavila kampanijo

Anahi in Fundacion Televisa sta v sodelovanju z ministrstvom za zdravje ustvarili kampanjo za preprečevanje anoreksije in bulimije. Za kampanjo so že posneli televizijske reklame, v katerih nastopa članica skupine RBD, ki je v najstniških letih trpela za omenjeno bolezenijo.

Pedro Damian si želi, da bi se kampanja razširila tudi v Španijo in Brazilijo, kjer ima Anahi ogromno oboževalcev potrebnih pomoči.

"Zame je to zelo pomemben korak saj nosim to idejo v srcu že nekaj časa. S to kampanjo vam želim poplačati za vso ljubezen, ki sem jo dobila od vas." je Anahi povedala na prvi konferenci, kjer je bil prisoten tudi Claudio X. Gonzalez, predsednik Fundacion Televisa ter Armando Burraguete-, redstavnik ministrstva za zdravje.

"Niti sama ne vem kako sem lahko zbrala toliko poguma, da lahko pomagam toliko ljudem.
Iz vsega srca se vam želim zahvalit, da to danes lahko počnem. Trga se mi srce, ker bi rada počela še veliko več stvari, da vam pomagam, vendar to včasih ni mogoče." je povedala Anahi, katere glas se je na trenutke prekinjal, pojavile so se tudi solze.

Povedala je tudi, da se je pred leti, morala za dve leti odmaknit od kamer, da je lahko prebolela to bolezen.

"Danes se počutim zelo dobro, hvala bogu, in poskušam živeti zdravo. Za se znebiti te bolezni, se je treba truditi vsak dan, to je meni uspelo, in sedaj poskušam pomagati vam." je povedala Anahi.

Številki na kateri lahko pokličete sta 018004727835 in 52598121, kjer bojo pomagali zainteresiranim. Za dodatne informacije lahko obiščete stran www.fundaciontelevisa.com.mx in pišete na elektronski naslov t.conducta.alimentaria@salud.gob.mx








Ni komentarjev: