sreda, 15. oktober 2008

Anahi je predstavila kampanjo

Anahi priznava, da se ni bilo lahko spopasti z anoreksijo in bulimijo, zato je tudi predstavila kampanjo, da bi pomagala preprečiti to bolezen.
Anahi ima podporo Televise in segretariata za zdravje, je zagotovila, da je sama to bolezen premagala, in da si želi biti za zgled najstnikom, da se to bolezen lahko premaga.

Povedala je, da je njen bilo najtežje se sprijazniti in spopasti z boleznijo, saj ni vedela kako naj se je reši, kako naj ozdravi, in na koga naj se obrne. V sredo (danes) se bodo odvile prve štiri predstavitve kampanije.

"Kampanijo sem hotela ustvariti, ker vem kako se počutijo osebe s temi boleznimi. Zaprte so vase, strah jih je prositi pomoč. Tudi njihovi starši zelo trpijo, saj nevejo kaj lahko sploh storijo za svoje otroke." je povedala Anahi.

Pedro Damian je povedal, da je to, kar je storila Anahi, zelo pogumno dejanje, saj se je odprla pred publiko, in razkrila enega najhujših obdobij svojega življenja.

Anahi je izkoristila predstavitev kampanije, še, da je pozdravila svojo prijateljico Maite, ki je padla, in ji zaželela, da si hitro opomore od padca.







Ni komentarjev: