sobota, 23. januar 2010

[Anahi] Anahi bo delirirala v Sloveniji

Nekoč priljubljena članica skupine RBD Anahi je že izdala svoj prvi album z naslovom Mi delirio. Mehičanka se je že odpravila na svetovno turnejo, Slovenijo pa bo obiskala 12. marca.

Se še spominjate leta 2008, ko je mehiška skupina RBD povzročila pravo evforijo s svojim obiskom v Sloveniji? Skupina RBD je septembra istega leta kar trikrat napolnila Halo Tivoli, v decembru pa je skupina imela poslovilni koncert, ki je bil tudi razprodan. Člani skupine RBD so takrat naznanili, da se razhajajo in da je čas, da gre vsak svojo pot in novim izzivom naproti. Kljub temu, da se oboževalci niso strinjali z njihovo nenadno odločitvijo, so se morali sprijazniti.

26-letna Anahi se je odločila za samostojno pevsko kariero, saj je že kot deklica nastopala pred kamerami in ji svet šovbiznisa ni tuj. Za Anahi bi lahko rekli, da z dušo in srcem živi za glasbo. S svojim prvim albumom je zelo presenetila in dokazala svojo zrelost. Njen prvi singel Mi delirio je bil zelo dobro sprejet pri oboževalcih, saj je pevka z njim osvojila vrhove glasbenih lestvic.

Kmalu pa bodo na svoj račun prišli slovenski oboževalci, saj bo lepotička obiskala naše kraje že čez slaba dva meseca, natančneje 12. marca.

Vir: http://24ur.com/ekskluziv/tuja-scena/anahi-bo-delirirala-v-sloveniji.html?ar=

Ni komentarjev: