ponedeljek, 25. januar 2010

[Dulce] Dulce iz RBD na Kanalu A

Priljubljena Dulce Maria iz serije Rebelde je takoj po razpadu skupine RBD začela snemati novo serijo, ki že prihaja na Kanal A. Vlogo v novi nadaljevanki naj bi dobila, ker naj bi zapeljala producenta.

Prikupna pevka in igralka Dulce Maria, ki pridno pripravlja solo album in piše že drugo knjigo, je takoj po razpadu RBD dobila vlogo v novi mehiški nadaljevanki Poletje ljubezni. Zlobni jeziki namigujejo, da je vlogo dobila zato, ker se je romantično zapletla s producentom Pedrom Damianom, ki naj bi postal tudi njen menedžer, vendar pa mladenka tovrstne govorice odločno zavrača. "Kako lahko sploh kdo sploh pomisli, da bi bila s Pedrom par, saj bi mi vendar lahko bil oče?!" je zgrožena Dulce, ki trdi, da je še vedno samska.

Danes ob 18.55 bo na Kanalu A prvi del mehiške mladinske telenovele Poletje ljubezni, ki bo na sporedu vsak dan (od ponedeljka do petka).

POLETJE LJUBEZNI - vsebina
Tlacotalpan je miren kraj blizu Veracruza, ki ne slovi po turizmu in zabavi. V njem živijo ljudje, ki se poznajo že vse življenje. Mladina, ki nima druge zabave kot obisk bližnje kinodvorane in druženje ob reki Papaloapan, se upira krivicam ter hrepeni po ljubezni in samostojnosti. Miranda, Zoe, Dylan in Baldomero so nerazdružljivi že od ranega otroštva, zlasti med poletnimi počitnicami. To poletje pa bo zanje malce drugačno, saj bo prihod novih ljudi v Tlacotalpan močno vplival na njihove usode. V vas se pripeljejo Mauro, njegova sestra Dana in njuna mama Sofia, v katero se Baldomero takoj zagleda, čeprav bi bila po letih lahko njegova mama. Lastnik pivnice, v kateri dela Miranda, je v hudih finančnih težavah, zato se odloči zapreti lokal. Miranda in njeni prijatelji zato priredijo zabavo, da bi z izkupičkom rešili lokal, ki je zanje kot drugi dom.

Vir: http://24ur.com/ekskluziv/tuja-scena/dulce-iz-rbd-na-kanalu-a.html

Ni komentarjev: