sobota, 30. januar 2010

[Anahi] Prihaja v Slovenijo, tokrat sama!

Priljubljena in nadarjena članica skupine RBD ter glavna igralka najstniške nanizanke Rebelde bo v Hali Tivoli nastopila 12. marca in skupaj z oboževalci prepevala svoje največje uspešnice.

Anahi Giovanna Puente Portillo, bolj poznana kot Anahi, je priljubljena mehiška pevka in igralka ter zelo oboževana članica nekdanje skupine RBD. Z vlogo Míe Colucci v najstniški nanizanki Rebelde je požela svetovno slavo. Zahvalujoč odločitvi producentov, ki so glasbeno skupino iz serije popeljali tudi na prave svetovne odre, je skupina RBD zapisala svoje poglavje v zgodovino svetovne glasbe.

RBD-jevci so prodali preko 15 milijonov albumov, za seboj pa imajo tudi nekaj uspešnih turnej. Svetovna senzacija, kot so jih ponekod imenovali, se je razšla leta 2009. Anahi je od razpada nadaljevala samostojno kariero in se na svojo prvo turnejo odpravila novembra 2009.

Anahi je že kot otrok nastopila v različnih filmih in nadaljevankah, kot so Habia una vez una estrella, Nacidos para morir, El Ganador, Ayudame compadre, Muchachitas, Angeles sin paraiso, Madres Egoistas, Alondra, Tu y yo, Mi pequena traviesa in Vivo por Elena. Leta 2004 so ji ponudili vlogo Míe Colucci v mehiški nanizanki Rebelde, ki ji je prinesla tudi svetovno slavo. Poleg igre je njena druga največja ljubezen glasba.

Po velikem uspehu nanizanke Rebelde se je Anahi hitro povzpela na vrh lestvice najbolj privlačnih mehiških igralk. Po podobi njenega lika iz Rebelde so izdelali celo otroško igračo Barbi. Sama pa se je spustila tudi v vode modne industrije in ustvarila lastno linijo oblačil. Na Rebelde pa je bilo nekaj časa vezano tudi njeno ljubezensko življenje, saj je bila med snemanjem najprej v zvezi s soigralcem Christopherjem Uckermannom (2004-2005), nato pa še z Alfonsom Herrerom (2005-2007).

V prostem času rada bere, posluša glasbo in preživlja čas s svojo družino ter prijatelji. Njeni naljubši glasbeniki so Alejandro Sanz, Luis Miguel, Robbie Williams in Madonna. Njena najljubša risanka je Sailor Moon, njen najljubši lik pa je Peter Pan, ker si želi za vedno ostati otrok. Kot najstnica je bolehala za anoreksijo, a je bolezen uspešno premagala. Sedaj goreče nagovarja mlada dekleta, naj bodo zadovoljne same s seboj. Ustvarila je tudi kampanijo proti anoreksiji Contra ana y mia in posnela tudi mnogo televizijskih oglasov v podporo kampaniji.

Vir: http://www.mtv.si/koncerti/napovednik/anahi-prihaja-v-slovenijo-tokrat-sama?sid=8e3833518cba0ec8ac5d51588601d87b

Ni komentarjev: