petek, 28. maj 2010

[Anahi] V objemu skrivnostnega lepotca

Mehiška lepotička Anahi, ki je že dodobra zakorakala na samostojno glasbeno pot, je znova presenetila. Tokrat je pristala v objemu neznanega postavnega temnolasca.

Anahi, ki je pred dobrima dvema mesecema nastopila v naši prestolnici in s svojim nastopom navdušila številne oboževalce, še naprej pridno ustvarja. Kljub temu da si je vzela krajši premor od koncertnih odrov, pa ne počiva na lovorikah. Za španske oboževalce, ki jih bo obiskala med poletjem, je posnela svoj drugi videospot za skladbo Quiero. Omenjeno pesem je bila izbrana kot prvi singel za španski trg, medtem ko je za mehiški trg bila izbrana Mi Delirio.

Njeni oboževalci po celem svetu so upali, da se ji bo v spotu pridružil nekdanji član skupine RBD Alfonso Herrera, a se zaradi obveznosti ni mogel odzvati povabilu. Kljub temu pa je pevka našla zamenjavo zanj in v spotu dodobra pokazala svoje čare.

27-letnica je pred dnevi praznovala svoj rojstni dan. Ker je želela proslaviti in nazdraviti v velikem slogu, je priredila kar nekaj zabav, ki so se zvrstile v tednu dni.

Video si lahko pogledate TUKAJ !

Sliko pa TUKAJ !

Vir: http://24ur.com/ekskluziv/glasba/anahi-v-objemu-skrivnostnega-lepotca.html

Ni komentarjev: