sobota, 1. maj 2010

[Dulce] Extranjera

Po odmevnem uspehu s popularno skupino RBD, se Dulce María vrača na glasbeno sceno s svojim prvim izdelkom kot solistka. Album bo imel naslov Extranjera, njegov prvi singel pa bo vsem še ne znana pesem Inevitable. Novo pesem je napisala naša Dul skupaj s AXL-om, Andreo Hernándezom in je producirana s strani AXL-a.

S svojim prvim singlom bo Dulce pripravljena na postavitev na prva mesta svetovnih glasbenih lestvic. Album bo izšel naenkrat v ZDA, Španiji ter Srednji in Južni Ameriki.

Za album Extranjera so bili izbrani producenti, ki bodo izkoristili rdečelaskin talent in tako nadaljevali njeno pot v umetnišekem in glasbenem smislu. Med producenti lahko najdemo Sebastiana Krysa, dobitelja večih Grammyjev skupaj z izvajalci kot so: Shakira, Luis Fonsi, Obbie Bermudez, Sandy & Junior. Pridružil pa se je tudi Carlos Lara, ki je ustvaril velike single bivših RBD-jevcev. In nazadnje še AXL, ki je mlada novost med producenti predvsem na področju mehiškega elektropopa. Njegov zvok avantgarde kaže na nove smeri v tem žanru.

In kakšen je uradni seznam pesmi na veveričkinem albumu Extranjera??

01. Inevitable
02. Irremediablemente
03. No se parece
04. Vacaciones
05. Luna
06. Ingenua
07. 24/7
08. Dicen
09. Extranjera
10. El hechizo

Ne pozabite kmalu bo Ritmoson Latino in z njim svetovna premiera Dulcinega novega videospota Inevitable.

Avtorica: !!!

Ni komentarjev: