ponedeljek, 24. maj 2010

[Dulce] Sladki lepotički ne morete ubežati

Dulce, nekoč članica ene najbolj uspešnih mehiških skupin RBD, je pogumno stopila na samostojno glasbeno pot. S prvim videospotom pa že napoveduje izid prvega albuma.

Dulce se predstavlja s prvim singlom Inevitable (Neizogibno), ki hkrati napoveduje tudi izid albuma Extranjera (Tujka). Besedilo za pesem je napisala pevka sama, album pa naj bi luč sveta ugledal že ob koncu poletja. Ker je piratstvo vse pogostejše, je morala z izdajo pohiteti, saj so ji singel ukradli in je v pičlih 20 minutah obkrožil države po celem svetu.

Za skladbo Inevitable je lepotička posnela tudi videospot, ki je snemala v Argentini in prikazuje nekakšno fantazijo.

Tisti, ki pridno spremljate njeno pot, zagotovo veste, da je Dulce tudi igralka. Pri nas trenutno predvajajo telenovelo Verano de amor, kjer jo lahko vidite v glavni vlogi Mirande. Za telenovelo je posnela tudi uvodno pesem z istim naslovom in pesem Dejame ser. Nedavno pa je odpotovala v Argentino, kjer je snemala film Alguien Ha Visto a Lupita, v katerem bo odigrala glavno vlogo.

Kot pravi sama, je predvsem osredotočena na promocijo novega singla. Izpolnila se ji je velika želja, saj si je močno želela nadaljevati glasbeno kariero. Med drugim je povedala, da ne načrtuje snemanja nove telenovele in da se bo raje posvetila glasbi.

Glede samostojne glasbene kariere je še dodala, da je bila skupina RBD fenomen in da si želi, da bi z lastnimi besedili in glasbo znova osvojila svoje oboževalce.

Skoraj vedno nasmejana 24-letnica, ki s preprostostjo izžareva toplino, je vzor številnim mladim dekletom. Postala pa je tudi obraz številnim modnim blagovnim znamkam.



Vir:24ur.com

Ni komentarjev: