ponedeljek, 31. marec 2008

Nebeška noč z RBD

Nebeška noč z RBD se je tokrat zgodila v Tucsonu (Arizona). Mehičani so tam nastopili pred kar 3 tisočimi fani na več kot dve urnam koncertu.

Že ob zgodnjih urah so se otroci, najstniki in odrasli zbirali prad dvorano in čakali na začetek enega izmed prvih koncertov turneje Empezar desde cero v Ameriki.

Koncert je tudi tokrat otvorila skupina LNB Timbiriche, katera je odpela nekaj največjih hitov kot so Aunque digas, Buscando mi destino ter Tu,tu,to katera je tudi požela največji aplavz.

Po 30 minutman čakanju so se luči začele zapirati in na oder so prišli Anahi, Alfonso, Christopher, Christian, Dulce in Maite z popolnoma novim izgledom. Po pesmih Fui la niña, Money money, Me voy, Ser o parecer in Dame, se je Anahi fanom zahvalila za podporo.

Po Anynem govoru so na vrsto prišle pesmi Tenerte y quererte, Un poco de tu amor, Otro dia que va, Solo quedate en silencio in prvi singel najnovejše plošče - Inalcanzable.

Nato je sledila Christianova zahvala fanom in pesem I wanna be the rain.

Po pesmih Besame sin miedo, Este corazon, Salvame in Empezar desde cero, so na vrsto prišle pesmi, katere so člani napisali sami. Dul je zapela Quiero poder, Ucker je zapel Sueles volver, Poncho Si no estas aqui in May je zapela Tal vez mañana.

Pred odhodom so RBDjevci oblekli v uniforme Elitne šole Elite way school in odpeli Rebelde.

Ni komentarjev: