nedelja, 6. julij 2008

RBD v oddaji Muevete

RBDjevci so zelo veseli, da so ponovno v oddaji Muevete. Tokrat so prišli promovirat njihov CD Empezar desde cero Fan edition.

Christian je povedal, da si je barvo las zamenjal ker je bil bjondo že dosti časa in si je želel malo spremembe.

Ucker je na vprašanje Kakšne sanje še imajo odgovoril, da bi zelo redi posneli film in naslednji CD. O filmu pravi, da ne vejo še nič o zgodbi. Dulce je povedala, da si ne želijo filma o skupini RBD ampak nekaj drugačnega in bolj zanimivega, da si ga ne bodo ogledali samo oboževalci ampak tudi ostali.

Anahi je povedala, da si niti v najbolj norih sanjah ni predstavljala, da bodo nekoč tako slavni. "Nismo si predstavljali tudi, da bo to toliko časa trajalo. Mislili smo, da ko bo konec telenovele, bo konec tudi skupine a ni tako. Največji blagoslov pa je, da gremo v države kot so Brazilija, Slovenija, Romunija, Srbija in povsod pojejo v našem jeziku". Any je še povedala, da se ji zdi Božje darilo videti napolnjen stadion v Maracani (Live in Rio) peti v španskem jeziku.

Punci je voditeljica vprašala, če je težko vedeti kdaj se ti moški približa zaradi tega kar si in kdaj zaradi slave, denarja.
"Vedno je težko najti eno osebo ki te bo ljubila. Mislim da se je najboljše ravnati po ženski intuiciji" je odgovorila Dulce.

RBD si kot skupina želi, da ljudje nikoli ne pozabijo njih in tega kar so naredili v štirih letih.

Na koncu so se RBDjevci še poslali sporočilo in se poslovili.

Ni komentarjev: