sreda, 2. julij 2008

RBD o planih

Skupina RBD je nekaj trenutkov preživela s skupino Reforma in se med drugim pogovarjali tudi o plošči Empezar desde cero Fan Edition.

"To je posebna izdaja CDja Empezar desde cero za naše oboževalce. Na njem lahko najdete pesmi Tal vez manana ki jo je napisala Maite, eno ki sem napisala jaz in se imanuje Te daria todo ter tretjo - Estar bien, katero smo jo z Kudaiem in Eizo posneli za kampanijo. Na CDju lahko poslušate karaoke pesmi Inalcanzable, Y no puedo olvidarte ter Empezar desde cero ter videe (za kamerami)." je povedala Dulce, katera nam nakup priporoča.

O snemanju filma je Dul povedala naslednje: "Bilo je veliko idej za film ampak mislim , da bo izbrana ta, o kateri smo nazadnje govorili s Pedrom. Film bo tako za fane kot tudi za tiste ki nas ne poznajo saj bo nekaj realnega."

Ucker je spregovoril nekaj besed tudi o turneji: "Šli bomo v Španijo, Srbijo, Slovenijo ter Romunijo. September in oktober imamo rezerviran za snemanje filma."

"..peli bomo tudi u Monterreyu ter Ciudad de Carmen" je dodal Christian Chavez.

Dul je povedala, da za nov CD že izbirajo pesmi ampak mi ne vedo dosti o tem kdaj bo izšel ter kdaj ga bodo snemali. Trenutno se ukvarjajo z tretjim singlom ki je Y no puedo olvidarte.

Za konec je pollito povedal, da so v tem letu naredili dosti stvari, katerih drugi v več letih ne zmorejo. Vesel je da jih publika še vedno podpira in kupije CDje.



Tukaj si lahko ogledate še nekaj slik iz intervjuja.

Ni komentarjev: