petek, 18. december 2009

[Christian] CD komaj marca

Bivši RBDjevec Christian Chavez bo publiko presenetil z duetom z Glorio Trevi, ter z prihajajočim CDjem na katerem bo večina kantavtorskih pesmi.

Mladenič se je odzval na povabilo AXN Festivala 2009 in se odpravil v Mazatlán. Z novim izgledom bivši upornik ni bil opažen med sprehodom po ulicah mesta: "Naveličan sem bil pisanih las in sem se zato raje odločil za mojo naravno barvo", je povedal.

Christian si je to leto vzel veliko časa in se zelo dobro pripravil na novo etapo: "Moj CD je že posnet in seveda so vse pesmi pop. Prvi singel bo izšel januarja, celoten CD pa šele marca", je komentiral. "Po razhodu skupine sem nekaj časa delal na gledaliških muziklih. Sedaj se posvečam pisanju pesmi z Samom iz skupine Camila ter delam nekaj stvari z Glorio Trevi. Večino pesmi sem napisal sam in na to sem zelo ponosen. Producent je Loris Ceroni, ki je delal že z veliko latinoameričani in zelo dovro pozna latino trg. On je oseba, ki je popolnoma razumela moje mišljenje o prihodnosti".

Se počutiš kot da bi ponovno začel kariero?
Seveda. Težko je a jaz sem vedno vedel da je slava ratkotrajna in nikoli nisem dvignil noge iz tal. Menim, da je najpomembnejše tvoje delo in profesionalnost.

In tvoja vrnitev k telenovelam?
Pedro me je povebil k zasedbi Verana de amor a sem se raje odločil za CD.

Se bo RBD kmalu spet združil?
Prezgodaj je za govoriti o združitvi a preteklosti se ne more tanikati. RBD je nekaj kar bom vedno nosil v srcu in na to sem ponosen.

Si vesel ko vidiš da si po svetu tako popularen kot doma?
To je nekaj prelepega, sanje ki si jih vsak želi. Nikoli si nisem mislil da mi bo uspelo. To je najlepše kar ti lahko življenje da.

Christianov prvi duet z Glorio Trevi bo naslovljen Libertad (Svoboda).

Ni komentarjev: