ponedeljek, 21. december 2009

[Ucker & Dul] Spomnil se je na poljub

Danes mineva točno eno leto od zadnjega koncerta sedaj že bivše skupine RBD. Zadnji koncert je bil v Madridu 21.12.2008 kjer so se RBD poslovili od svojih oboževalcev. Bilo je veliko lepih, veselih, žalostnih, objokanih in nepozabnih trenutkov.
Če si želiš osvežiti spomin na zadnji koncert si lahko TUKAJ pogledaš devet minutni trailer koncerta.

Na zadnjem koncertu pa se je zgodil tudi nepričakovani vondy trenutek (poljub) katerega se vsi oboževalci traume vondy prav dobro spomnemo.
Na to pa se je danes spomnil tudi Christopher, ki je na svoji uradni twitter strani pustil prav posebno sporočilo za Dulce.
Dul... es nuestro dia @dmoficial! quieres ir a cenar?
(Dul... najin dan je @dmoficial! bi šla na večerjo?)

Ali mu bo Dulce odgovorila? Bo dulce ignorirala njegovo sporočilo? Je še kaj med Dulce in Uckerjem?
Če bomo želeli izvedeti odgovore na ta vprašanja pa bomo morali počakati na odgovor od Dul.

TUKAJ pa si lahko pogledate vondy trenutek.

Želiš slediti in čakati na odgovor od Dul? Potem spremljaj njen in pa Uckerjev twitter. To lahko storiš TUKAJ (Dulce Maria) in TUKAJ (Christopher).

---- Edit ----
Prav tako pa je tudi Dulce pustila video posnetek kjer pošilja pozdrave vsem fanom traume vondy in bb-ju (Ucker) ter pove da nas ima rada (prav tako pa ima rada tudi bb-ja). Video si lahko pogledaš TUKAJ.
----Edit----
Tako pa smo dočakali, Dulce je odpisala Uckerju. Napisala je @_UCKER_ hola!! Si vamos estoy en la playa!! (@_UCKER_ hola!! Ja greva sem na plaži!!).

Ni komentarjev: