nedelja, 23. avgust 2009

[Poncho] Odigral bo vlogo nogometaša

Po več mesecih čakanja, je Alfonso Herrera potrdil, da se bo spremenil v nogometaša, saj bo vdihnil življenje novi vlogi v seriji 'El diez', prav tako pa čaka na premiero venezuelskega filma 'Venecia', kjer je zaigral.

Za tisk je povedal, da bodo s snemanji začeli februarja, poleg njega pa bosta zaigrali Sandra Echeverría in Julia Bracho, pod vodstvom Noe Santillán, režiser pa bo Emilio Diez Barroso.

Poncho pove, da na internetu lahko vidimo tudi 3 minutni napovednik serije, ki pokaže glavne stvari v življenju tega nogometaša.

»Zelo sem vesel in mislim, da bo to velika oseba«, pove igralec in doda, da je v tem trenutku povsem osredotočen na snemanja telenovele 'Camaleones'.

»Camaleones ima zelo dobro gledanost in gledalci so jo dobro sprejeli, kar mi je zelo všeč«, prizna bivši RBD-jevec, ki je prav tako sodeloval v seriji 'Tiempo Final 3', katere prvo predvajanje je bilo to sredo.

Obljublja, da bo po koncu sodelovanja v produkciji Rosy Ocampi, kjer je njegova soigralka Belinda, vse svoje moči vložil v serijo 'El diez'.

Tudi film 'Venezzia', kjer je odigral vlogo že kar nekaj časa nazaj bo kmalu doživel premiero. Film prikazuje življenje vojaka, ki pomaga ljudem v venezueelski vasici.

»Premiera je za Venezuelo in Kolumbijo predvidena septembra, v Mehiko pa bo film prišel naslednje leto«, pojasni pevec in igralec.

Ni komentarjev: