sobota, 29. avgust 2009

[Poncho] V reviji People en Espanol

William Levy, Poncho Herrera, David Bisbal, Fernando Colunga in Valentino Lanús so nekateri slavni, ki polnijo listo najlepših moških revije People en Español.

Pet trenutno najbolj popularnih zapeljivcev je poziralo za naslovnico "25 najlepših moških" revije People en Español. Naekskluzivnem fotografiranju v Ciudad de Mexicu so se igralci William Levy, Eugenio Siller, Jencarlos Canela in Poncho Herrera, pridružili pevcu Davidu Bisbalu in dokazali zakaj si zaslužijo biti na tako zaželjeni naslovnici.



Poncho oz. Alfonso Herrera je za revijo People en Espanol povedal, da ne ve kaj ga dela sexy (je to njegov očarljiv ogled, sramežljiva osebnost, zapeljiv nasmeh, ali kaj drugega): "Ne vem", je povedal Herrera z navihanim nasmeškom. "Resnično nimam pojma".

Ximena Herrera, ki je z Ponchom igrala v filmu Volverte a ver pa je povedala: "Za to sramežljivostjo je smešen, zabaven in pameten Alfonso", "Je super fant". Je zagotovila Ximena.

Po slovesu skupine RBD, Alfonso žanje uspehe kot igralec v serijah "Timepo final" in "Mujeres Aasesinas", v filmu "Venezzia" ter sedaj v Televisini telenoveli "Camaleones" v kateri Poncho upodablja drznega profesionalnega roparja.

Za konec pa je Poncho še povedal: "Nisem si zamišljal tolikšnega uspeha", je zatrdil Herrera, ki je bil med fotografiranjem za revijo People en Espanol zelo ljubeč s svojo 27-letno punco Damayanti Quintanar.

"Obožujem svoje delo", je še dodal Poncho.


Ni komentarjev: