sobota, 13. marec 2010

[Anahi] Nastopila v napol prazni dvorani!

Mehiška pevka Anahi, nekoč članica skupine RBD, si je močno želela ponoviti uspeh skupine, a žal ji to ni uspelo. Lepotička je nastopila v napol prazni mali dvorani Hale Tivoli.

Anahi je nastopila v Ljubljani v okviru svoje svetovne turneje, na kateri predstavlja svoj prvi studijski album Mi Delirio. Pred koncertom je bilo nekaj srečnic, katerim se je uspelo fotografirati s pevko, ki jim je prijazno podelila svoj avtogram. Začetek koncerta pevke Anahi je bil predviden ob 20. uri, a se je začel s približno dvajsetminutno zamudo.

Anahi je začela koncert s pesmijo Mi Delirio. Sledile pa so pesmi z novega albuma kot tudi starejše uspešnice, med katerimi so bile: Salvame, Extraña Sensacion, Desapareció, Algún Dia, Así Soy Yo, No Digas Nada … Z novejšega albuma pa so v dvorani odzvanjale pesmi, kot so Me Hipnotizas, Te Puedo Escuchar, Para Qué, Hasta Que Llegues Tú ... Pri pesmi El Me Mintió je pripravila poseben spektakel. Pevka je prišla na oder v poročni obleki in vlečki, ki si jo je pozneje snela. Vlečka je razkrila nože, ki so bili zabodeni v njen krvaveči hrbet. Skrbno dodelan nastop je prvič predstavila v Čilu na festivalu Viña del Mar. Svoj nastop je zvezdnica končala zelo hitro, saj je trajal približno le eno uro.

Kljub temu da je bilo v prvih vrstah prisotnih kar nekaj strastnih oboževalk, je bila dvorana napol prazna. Ogromno prostora je bilo še na tribunah in prav tako tudi v parterju.

Slike - Intervju s pevko Anahi in utrinki s koncerta

Ni komentarjev: