torek, 9. marec 2010

[Anahi] V Slovenijo prihaja že ta četrtek!

Anahi prihaja v Ljubljano že ta četrtek!

Priljubljena nekdanja članica skupine RBD, ki bo v Hali Tivoli nastopila 12. marca, prihaja v Ljubljano že v četrtek.

Po velikem uspehu skupine RBD, ki je pred dvema letoma navdušila svoje oboževalce s kar štirimi odličnimi koncerti v Hali Tivoli, se k nam spet vrača nekdanja članica skupine, mehiška pevka Anahi Giovanna Puente Portillo, bolj poznana kot Anahi.

Anahi bo prispela v Ljubljano že dan pred koncertom. Pevko spremlja številčna ekipa: glasbeniki, garderober, vizažist, frizer, pomočniki in seveda vodstvo. Prispeli bodo z letalom, za prevoz po Ljubljani pa je pevka zahtevala vozilo tipa suburban z zatemnjenimi okni. Prespali bodo v hotelu s petimi zvezdicami.

Tako četrtek kot petek bo imela pevka mnogo obveznosti z mediji, tonsko vajo in pripravami na koncert. Pevka je kot najstnica bolehala za anoreksijo, a je bolezen uspešno premagala. Zato nikakor ne preseneča, da je med njenimi zahtevami za hrano v garderobi mnogo svežega sadja, zelenjave ter voda. Za nadomestitev izgubljenih mineralov po napornem koncertu pevka rada popije Gatorade. V garderobi pa nikakor ne sme manjkati sladoled (vseh okusov) in žvečilke.

Spektakel divjih ritmov, energije in unikatnih oblačil s pričetkom ob 20. uri se bo odvijal v mali dvorani Hale Tivoli.

Cena vstopnic:
FAN PIT (omejeno število stojišč najbliže odru): 35 EUR
Parter in tribuna: 30 EUR

Vstopnice so v prodaji na vseh prodajnih mestih Eventima.

Vir: lupapromotion

Ni komentarjev: