sobota, 20. marec 2010

[Dulce] Protagonistka "Alguien ha visto a Lupita"

Zgodba pripoveduje o življenju Lupite, ki jo bo igrala ex RBD-jevka Dulce María. Lupita je mlada zasanjana in romantična mehičanka z brezmejno domišljijo. Z njenim odhodom v senatorij se začne potovanje polno povezanih zgodb. Angélica Castro v filmu igra vlogo Camile, punce Lupitinega brata, ki ga igra Christián de la Fuente s katerim imata intenziven odnos.
"Sem zelo ponosna da delam s tako velikim režiserjem, ki ga zelo občudujem. V čast mi je biti del tako velikega filma, s številnimi sporočili, smislom za humor in zabavo", je povedala Castro. "Alguien ha visto a Lupita" (Je kdo videl Lupito?) bodo pričeli snemati v začetku aprila v državi Čile, kasneje pa bodo snemanja nadaljevali v Mehiki in v Los Angelesu. Film se bo pričel predvajati oktobra tega leta, najvrjetneje bo predstavljen na festivalih kot so Sundance, Cannes, Los Angeles in New York, ki imajo velik interes za predvajanje tega filma.

Govorilo se je tudi, da bo Alfonso Herrera igral v filmu "Alguien ha visto a Lupita?" ampak vse kaže, da to ne drži. (novička)

Avtorica: !!!

Ni komentarjev: