sobota, 13. februar 2010

[Anahi] Šokirala s seksi fotografijami

Mehiška pevka Anahi je posnela drzne fotografije za moško revijo, na katerih je zelo seksi. Pevka, ki bo Slovenijo obiskala naslednji mesec, že promovira svoj drugi singel Me Hipnotizas.

Anahi je več kot uspešno zakorakala v glasbeni svet, saj njen prvi studijski album Mi Delirio kraljuje na vrhovih številnih svetovnih glasbenih lestvicah. Novembra je izdala svoj album in ga že uspešno promovira v okviru svetovne turneje po Ameriki in Braziliji. V okviru turneje Mi Delirio World Tour pa bo zvezdnica obiskala tudi Evropo, 12. marca pa bo nastopila tudi v naši prestolnici. Naslednji teden bo na mehiške radijske postaje prišel že njen drugi singel Me Hipnotizas, za katerega bo posnela tudi videospot.

Anahi se na odru počuti zelo samozavestno in brez strahu, saj je odrskih in televizijskih desk vajena že od svojega drugega leta. Mehičanka se je odločila, da bo dala prednost pevski karieri, medtem ko je igralsko zaenkrat potisnila na stran. Veliko njenih oboževalcev si jo želi videti na televizijskih zaslonih, a je zaenkrat zavrnila vsako ponudbo.

Tokrat se Anahi svojim oboževalcem predstavlja na malo drugačen način. Odločila se je, da je čas za novo podobo, zato je sprejela fotografiranje za januarsko številko moške revije, kjer je razkrila svoje atribute. Fotografije je pospremila z besedami: "Kdor ne tvega, ta ne more zmagati." Po fotografijah sodeč ima popolno postavo, katero ji zavida marsikatera ženska.

Slike si lahko ogledate: TUKAJ - TUKAJ - TUKAJ - TUKAJ !

Vir: http://24ur.com/ekskluziv/tuja-scena/anahi-navdusuje-s-seksi-fotografijami.html#comment

Ni komentarjev: