petek, 19. februar 2010

[Anahi] V Dial Tal Cual

To soboto se bomo povezali z Mehiko, da bomo lahko hovorili z Anahi. Od njenega glasu bomo izvedeli podrobnosti o izidu njenega prvega solističnega CD-ja ''Mi delirio'' in o njenem naslednjem obisku naše države.

Rafa Cano je za ta konec tedna pripravil oddajo, ki jo je obljubil. Dial Tal Cual bo odprl direktno linijo z Mehiko, da bomo naredili intervjuje z našima dvema najljubšima umetnikoma: Camilo in Anahi.

Camila nam bo povedala kaj o svojem zadnjem albumu, Dejarte de amar, skupaj z Anahi pa bomo proslavili za njen nov solistični projekt, po RBD.

Za Anahi je to peti solistični album, toda prvi po razpadu RBD-ja. Pri Mi deliriu so sodelovali poleg Anahi tudi Gloria Trevi, Angel Reyero iz La Quinta Estacion, Armando Avila, Claudia Brant ali Rudy Maya, med drugimi.

Anahini oboževalci so izpolnili pogoj: več kot 10.000 komentarjev na blog od Dia Tal Cual.

To je bilo število, ki so ga morali doseči, da bi se njihova oboževana pevka udeležila oddaje, da bi predstavila svoj nov CD, Mi delirio.

Dial tal cual je pred nekaj tedni predstavil Anahi, en izmed članic RBD-ja. Album se imenuje Mi delrio in prvi singel v Španiji je tema ''Quiero''.

Po predstavitvi, so njeni fani na naši strani naredili absoluten rekord v komentarjih: Več kot 10.000.

In ker obljuba dela dolg, smo delali na tem, da bi Anahi bila prisotna v Dial Ta Cual, da bi nam predstavila njeno novo delo in ta konec tedna bomo to dosegli. V soboto bo lepa umetnica bila tukaj z nami v živo.

Iz naše oddaje bi se vam radi zahvalili za vašo sodelovanje in zvestobo... In nam, v Dial Tal Cual je všeč biti vedno blizu tebe.

Ni komentarjev: