sobota, 16. maj 2009

[May & Ucker] Blestela sta na rdeči preprogi

Maite Perroni in Christopher Uckermann sta blestela na rdeči preprogi gala prireditve revije People, iz strani katere sta bila izbrana med 50 najlepših Mehičanov. Prireditev se je letos odvijala v nekemu klubu na Manhattanu.

Bivša članica skupine RBD je prišla oblečena v viola obleko priznanega mehiškega oblikovalca: "Zelo sem vesela, ker sem del liste najlepših, a vem, da je prava lepota v nas. Na zunaj se vidi le to, kar nam je bilo dano".

Perroni trenutno snema telenovelo Mi Pecado, v kateri ima glavno vlogo. Lucrecia je mlado dekle, ki je večino svojega življenja preživela v sirotišnici. Ko pride iz nje, se zaljubi v moškega, za katerega misli, da je ubil njenega brata.

Igralka je prišla skupaj z Christopherjem Uckermannom, ki je bil oblečen v futuristično obleko španskega oblikovalca imenovanega Custo Barcelona.

Ucker priznava, da pogreša ostale člane skupine RBD a vseeno gleda naprej in planira nove projekte. To leto bo posnel film o potresu leta 1985 in poskusil uspeti kot solo pevec.

Video si lahko pogledate tukaj, slike pa tukaj.

Ni komentarjev: