petek, 22. maj 2009

[Poncho] Mehiški Robin Hood

Sedaj ko je končal z snemanjem filma Venezzia ob Rudy Rodriguez, ga je producentka Rosy Ocampo povabila k projektu Camaleones. Bivši član skupine RBD je povabilo sprejel in tako bo čez dva tedna postal soigralec Belinde Peregrin.

"Vedno sem rekel, da je zame najpomembnejša igra, pa naj bo ta v na televiziji, kinu ali gledališču. Telenovele so bile v moji karieri zelo pomembne in nikoli jih ne bom pustil na strani", razlaga Poncho.

Rosy Ocampo je povedala, da je novega protagonista izbrala na podlagi raziskave trga: "otroci, najstniki in celo starejši so prosili vrnitem Alfonsa na televizijo".

Poncho bo v telenoveli igral Juliana, ki je neke vrste mehiški Robin Hood. Zaradi spleta okoliščin bo kradel bo umetnine, da bi pomegel nezaščitenim ljudem. Kasneje bo spoznal nekoga, ki ga bo poslal v šolo, kjer bo spoznal veliko ljudi, s katerimi bo imel prav poseben odnos. "Z mojo vlogo se zelo identificiram, saj je zelo načrten, zvit in previden, ko mora spregovoriti ali sprejeti pomembne odločitve", dodaja igralec.

Telenovela Camaleones se bo začela predvajati začetek avgusta.


Ni komentarjev: