sobota, 17. oktober 2009

[Anahi] Želi si tudi novih poslušalcev

Mehiška pevka in igralka Anahi je izdala, da čeprav bo vedno veljala za eno od RBD, bo nov CD "imel popolnoma drugačne zvoke kot jih je imela skupina".

Prav tako je povedala, da je bil uspeh RBD-ja tisti, ki jo je pognal v tako hitro turnejo, ki jo bo opravila v naslednjih mesecih.

"Brez da bi izdala moj CD kot solistka, se bom pognala v turnejo. Mi delirio bo pa izšel 24. novembra tako v Mehiki, kot tudi drugih državah po svetu", je povedala pevka za časopis Notimex.

Intervjujana v znanem Torre Capitol, v samem srcu Hollywooda je Any napovedala svojo turnejo: "Začela bo 3. novembra v Braziliji, nato pa grem v Argentino, Bolivijo, Kolumbijo, Venezuelo, Čile, Peru, Španijo, Srbijo, Slovenijo in Črno Goro".

Dodala je še, da bo naslednjega leta obiskala tudi države ZDA in se nato vrnila v Mehiko, kjer bo pravtako obiskala nekaj mest.

Priznala je, da je vse to "zaradi fenomena skupine RBD, ki je v nekaj letih pridobil milijone oboževalcem po celem svetu. Vedno bom hvaležna za to priložnost ki smo jo z Dulce, Alfonsom, Christopherjem, Maite in Christianom dobili".

Dodala je, da se ne boji ljudi, ki bodo njeno turnejo označili kot katastrofo saj gotovo ne bo dvoran napolnila tako kot RBD: "Šla bom tako daleč kot bodo ljudje želeli, ko bojo pa rekli konec Anahi se bom pa ustavila".

"Življenje me nikoli ne neha presenečati in moram se zahvaliti Bogu, ker bom lahko začela turnejo še preden bo moj CD na prodajnih policah. To je zame velika motivacija", je dodala.

"Konec koncev v tej novi etapi nočem imeti le oboževalcev ki jih je imel RBD, ampak privleči tudi ostale ljudi, ki jim bo všeč moja glasba", je za konec dodala Anahi.

Ni komentarjev: