petek, 16. oktober 2009

[Christian] Botra CD-ja bo Gloria Trevi

Christian Chavez bo odpotoval iz Mehike, saj bo svoj prvi solo album posnel v Italiji. Njegovi oboževalci so mu ob tej priložnosti pripravili veliko poslovilno zabavo.

"Zelo lepo je od vas, da ste mi pripravili tako presenečenje. V Italijo grem že 20. oktobra", je povedal bivši član skuine RBD za neko mehiško oddajo.

Pevec pa ni le dal nekaj avtogramov in natedil par slik, temveč tudi izdal nekaj podrobnosti novega CDja: "Na njem bo kar 5 pesmi ki sem jih napisal sam ali v sodelovanju z drugimi. To je nekaj neverjetnega saj bo CD govoril prav o meni".

Zagotovil je, da bodo pesmi govorile o njegovem osebnem življenju, le na malo drugačen način.

"Tako se oddalim od vseh problemov. Nobena pesem ne govori o trpljenju temveč so vse situacije ki jih opisujem prikazane iz pozitivne plati", je zagotovil.

Botra novega diskografskega materjala bo Gloria Trevim s katero bo novembra na koncertu v Houstonu (Texas) v živo posnel en duet.

"Skupaj bova zapela eno njeno pesem. Še vedno ne vem katera bo, vendar mi je vseeno saj že znam vse. Res je kul peti na odru z ljudmi ki jih občudiješ", je še dodal.

Ni komentarjev: