četrtek, 22. oktober 2009

[Dulce] Pomagala bo zmanjšati socialne probleme

Z ciljem, da bi pripomogla k zmanjšanju socialnim problemov je Dulce Maria ustvarija Fundación Dulce Amanecer, ki trenutno s pomočjo Dulcinih oboževalcev pomaga staroselkam in okolju.

Med obiskom v San Juan Xoconusco, kjer je bivša članica skupine RBD obnovila gozdno območje, je razložila da bo z dražbo svojih osebnih predmetov in slik na spletni strani poskusila zbrati čim več denarja, ki ga bo na to darovala v razne dobrodelne fonde.

Bivša rdečelaska, ki je pred kratkim spremenila barvo las, se je zahvalila vsem oboževalcem saj so prav oni zaslužni za to, da lahko uresniči svoje sanje in pomaga socialno šibkejšim.

Dulce je kot glasnica Garniereve kampanje z naslovom "La belleza de cuidar la vida" pozvala vse ljudi k večji skrbi za okolje.

Če želite biti del vseh pevkinih projektov pošljite ime, datum rojstva, mesto in državo bivanja na e-mail fundacije Dulce Amanecer. (http://www.dulceamanecer.com.mx/ ) Vse kar potrebujete, če želite biti del tega je: Nasemeh, malo časa in prijateljsko roko pripravljeno na pomoč.

Ni komentarjev: