ponedeljek, 26. oktober 2009

[Dulce] Garnier je združil moči z Pronaturo

Kot del programa za socialno skrb je firma Garnier združila moči z Pronaturo(organizacijo za ohranjanje biodiverzitete v Mehiki) in realizirati projekt »Lepota skrbi življenja«, ki bo pomagal obnoviti habitat Mariposa Monarca.

Zaradi tega se je zbralo približno 100 ljudi- na čelu z Dulce Mario in Silvio Navarro, obrazoma Garniera- skupaj z delavci in klijenti, da bi začeli z zastavljeno misijo.

»V Garnieru smo se spopadli z velikim problemom in to je narava. Zato smo se določili, saj je prav ona tista ki našo znamko navdušuje pri izdelavi novih produktov. Naša dolžnost je da pripomoremo k razvijanju okolja« je povedal Maximiliano Frenza, direktor firme Garnier v Mehiki. »Lahko povem še, da Garnier v Mehiki izvaja še druge naravovarstvene projekte, kot je na primer zmanjševanje količine plastike na plastenkah šampona Fructis. Zmanjšale so se že za 4% a si jih želimo še bolj.«

spregovorila pa je tudi Silvia Navarro: » Pri Garnieru smo zelo hvaležni za podporo. Ponosna sem, da sem lahko del tega projekta ki skrbi za okolje ter izboljšavo življenja na našem planetu. Tukaj v habitatu bomo drevesa posadili kar na 10 hektarjev zemlje. Garnier bo podaril drevo za vsak produkt znamke Fructis, Skin Naturals, 100% color in Nutrisse, ki se je prodal oktobra v Mehiki.«

Sergio Roldan, direktor marketinga Pronature je opozoril, da bi mogli bolj spoštovat planet in izvesti čim več akcij kot je bila Garniereva.

Dulce Maria in Silvia Navarro sta bili zadolženi za posaditi prvo drevo v sklopu tega projekta ter ga poimenovati Viva. Po dobrih 4 urah je bilo posajenih več kot 500 dreves in tako se je šele začelo sodelovanja med Garnierom in Pronaturo.

Ni komentarjev: