torek, 21. julij 2009

[Dulce] Konec telenovele

Čez 4 dni bo konec njene telenovele Verano de Amor, a Dulce bo izkušnjo ohranila v lepem spominu, saj so med vsemi igralci prevladovali dobri odnosi.

"Sem zadovoljna, ker se zelo trudimo, bil je drugačen projekt, z izzivi, z veliko novimi igralci, poleg tega se je izoblikovala zelo dobra ekipa znotraj novele in za to bom vedno hvaležna. To je vedno dosežek."
Glede izkušnje s telenovelo, ki se je snemala v Tlacotalpanu, Veracruz, je bivša članica RBD povdarila povezanost med igralkami.

"Težko je, še posebej v tem mediju, da je med igralkami harmonija. Zadnje čase smo v Tlacotalpanu imele zbiranja vseh žensk, da si vse vlijemo poguma, da prepoznamo talente drugih, na osebnem nivoju se mi zdi super, da smo kot ženske združene in ne nasprotnice, kot se zmeraj pričakuje."
Na koncu je pevka pesmi Verano povedala, da je težko privabiti pozornost mladih s telenovelo, čeprav nekatere produkcije iščejo novosti.

"Zdaj se maldi posvečajo drugim stvarem, internetu, tam imajo popoln dostop do novel, programov in serij, tako da se novele posvečajo bolj starejšim. Super je, kar počne Pedro Damian, a sedaj so ljudje, ki so več pred televizijo, ženske."
Dulce Maria je odkrila, da bo po zasluženih počitnicah začela s snemanjem svojega albuma kot solistka, kjer bo sodelovala tudi kot skladateljica.

Ni komentarjev: