sreda, 15. julij 2009

[Dulce] Se bo vrnila k Pablu?

Čeprav se je romanca med Dulce Mario in njenim soigralcem v telenoveli Verano de Amor Pablom Lyle končala pred mesecom dni, pa je igralec povedal, da je Dulce pomemben del njegovega življenja in da pušča odprta vrata za spravo. »Je zelo posebna oseba«. Je dejal.

»Dulce je zelo lepa ženska. Odprta vrata? Bomo videli, Bog odloča«, je dejal Pablo Lyle, ki igra brata Dulce Marie v telenoveli, ki je tik pred koncom.

Par je še vedno v stikih, uspelo pa jima je ohraniti tudi prijatelski odnos. Vendar pa je Pablo povedal, da ni pozabil Dulce Marie saj je zelo posebna in pomembna ženska v njegovem življenju »Je najlepša v mojem življenju«.

Igralec ni želel govoriti o razlogih, ki so privedli do prekinitve zveze, povedal pa je, da se nista razšla zaradi ljubosumja. »Bilo je nekaj stvari, ki se pojavljajo v vsaki zvezi in prav te so naju v nekem trenutku prisilile k prekinitvi zveze.«

Lyle pa je še povedal, da je težko prenašati govorice o njegovi zvezi z Dulce Mario, vendar pa poskuša ohraniti zasebno življenje ločeno od delovnega življenja.

Zdaj, ko bo telenovele »Verano de Amor« konec pa bo par imel čas za razmislek in (mogoče) nadaljevanje zveze, ki ne bo samo poletna.

Ni komentarjev: