torek, 21. julij 2009

[Poncho] Nosil bo številko 10

Gre se za številko, ki bi jo želeli nositi mnogi nogometni igralci – številko 10. Poncho Herrera bo imel to čast in kot protagonist serije El Diez (Desetka) bo dres številka 10 od novembra dalje lahko nosil na nogometnem igrišču.

Pod produkcijo NALA Investments in agencijo talentov Latin World Entertainment, je to en izmed špansko-govorečih projektov, ki se bo poskušal uveljaviti tudi v ZDA.

Poncho je serio El Diez, katere trailer je že posnet, predstavil takole: »Gre se za projekt podoben ameriški seriji Entourage, le da tista serija govori o igralcu, ta pa bo o nogometašu, ki ga bom igral jaz.«

»Fikcijo bomo mešali z realnostjo, prikazali bomo delo managarjev in trenerjev, ki so neprestano v konfliktu z igralci in vse ostale stvari povezane z nogometom«, je še povedal Herrera, ki bo pred kamerami nastopil z Julio Bracho in Sandra Echeverría, vodil pa jih bo Noé Santillán.

»Sedaj, ko se bliža čas kvalifikacij za svetovno prvenstvo, bo ta tema zelo popularna. Načrtovano je, da bo El Diez na televizije prišla februarja tako v Mehiki, kot tudi v ZDA«, je še dodal 25-letni igralec, ki pravi, da ponudbe nikakor ni mogel zavrniti saj je na nogomet čisto nor.

Ni komentarjev: