nedelja, 4. maj 2008

Dekleta svetujejo kako najti svoj lasten stil

So dekleta, katerim mnoge najstnice širom po svetu sledijo njihovi glasbi, stilu in plesu.


„Zelo smo si različne. Vsaka ima svojo osebnost, karakter in se oblačimo tako, kot nam najbolj ugaja,“ pove Dulce Maria.


Najbolj posneman je videz blondinke Anahi, katera pogosto menja barvo las, a vedno še ostane plavolaso dekle. Zamislila si je tudi svoj stil: nobel nakit, pisana oblačila ter avantgardna odevala.


„Priporočam vam, da ste originalne/unikatne, z lastnim stilom, oblečene v oblačila v katerih se počutite udobno. Predvsem pa, ne kopirajte. Mogoče te bodo nekateri ljudje kritizirali, vendar nekega dne jim boš postala všeč, saj te bodo sprejeli takšno kot si," je za dekleta, ki še nimajo izoblikovanega svojega stila povedala Anahi.


Dulce Maria je za razliko od Anahi veliko bolj hippy, saj se oblači v kavbojke, majice s kratkimi rokavi, obuje pa kar športne copate. Visoke petke ima le za posebne priložnosti; za podelitev nagrad ter za različna slikanja. Njena velika prednost so njeni lasje, saj je ravno rdeča tista barva, ki si je ni spremenila že od snemanj telenovele Rebelde, čeprav so njene prijateljice že velikokrat spremenile svoj izgled.


„Najbolj je pomembno, da se v svojih oblačilih počutite udobno. Dobri morate biti od zunaj in od znotraj,“ je povedala Dulce.


Maite je najbolj konservativna od vseh treh. Edina sprememba, ki jo kdajkoli naredila je bila, ko si je postrigla svoje dolge črne lase. Sprememba ji očitno ni bila všeč, saj si kaj hitro vzela vzgled po Dulce in Anahi, ter se odločila za uporabo lasnih vložkov.


„Na koncu je vedno najbolj pomembno tisto kar je všeč tebi. Moda se spreminja, ti pa moraš izoblikovati svojo osebnost,“ pravi Maite glede lastnega stila.


Anahi pa za konec še pove:“Poiščite svoj lasten stil. Bodite VI!“


Ni komentarjev: