četrtek, 8. maj 2008

Že predviden datum za Slovenijo

Z vso navdušenostjo so jih fani v oddaljenih evropskih državah spremljali od vsega začetka. Najpomebmnejša mehiška pop skupina današnjega časa, RBD, zdaj samo še odšteva dni, ko bo osvojila publiko v državah kot so Srbija, SLOVENIJA, Poljska in Romunija. Tam bodo bili konec avgusta in prvi dan v septembru.

Z MEDNARODNIM SLOVESOM

Zaenkrat so v Evropi potrjeni samo 4-je koncerti turneje Empezar desde cero tour. V Evropi so že, ko se se pojavili prvič, bili obravnavani kot idoli, zahvala gre lahko predvsem telenoveli Rebelde.

Datumi so za zdaj predvideni za 24. avgust v Romuniji, 30. in 31. istega meseca za Srbijo in Slovenijo, v poljski prestolnici pa naj bi nastopili 1. septembra.

Z ponosom lahko povemo, da bodo v letu 2008 RBD-jevci prestopili tudi na druge evropske teritorije, kot sta to npr. državi Poljska in Slovenija. S tem bodo pisali mehiško glasbeno zgodovino.

Zanimivo je, da so Dulce, Anahí, Maite, Poncho, Christopher in Christian tam idoli večine mladih. Ti pa zbirajo še tako majhne stvari povezane z skupino.

Veliko teh oboževalcev se je zaradi njih začelo učiti tudi španskega jezika, saj se s svojo najljubšo skupino želijo kar se da dobro sporazumeti. Španščina je brez dvoma zasedla srca mladih v teh državah.

Ta čut in interes za glasbo RBD-jevcev je zajel tudi Romunijo, kjer so začeli z izdajo uradne revije Rebelde, imenovano Generatia Rebelde. Za začetek bo revija izdana samo v 3.000 izvodih in če bo pordaja dobra, se bo kasneje izdaja povečala in revija bo začela izhajati mesečno.

Prevedli: mimi091, zraven pomagala upornica

Ni komentarjev: