ponedeljek, 12. maj 2008

RBD-jevci v Bodo v Sloveniji...


KONCERT TRENUTNO NAJBOLJ POPULARNE MEHIŠKE SKUPINE RBD BO V SLOVENIJI 5. SEPTEMBRA.

Vsi, ki smo včlanjeni v klub Telenovele total, smo danes bili po meilu obveščeni, da je koncert skupine RBD 5. septembra. Za lokacijo smo izvedeli že prej; velika dvorana Hale Tivoli.

E-mail:
Spoštovani,

kot članu RBD kluba Telenovele Total vam sporočamo datum koncerta RBD v Sloveniji.

To je: petek 5. september 2008.

Zaenkrat toliko, vse ostale informacije pa prejmete naknadno.

Lep dan vam želimo!



______________

Ve pa se že tudi, da bo koncert v Srbiji 7. septembra in karte so tam že na prodaj. Stanje pa 1.600 - 3.500 srbskih dinarjev oz. 20 - 45€ (cena je zaokrožena). Imeli bodo tudi VIP vstopnice oz. oni sami temu pravijo Golden fan ring, se pravi prostor kateri bo najbližje odru.

11 komentarjev:

Anonimni pravi ...

a lahko mi nekdo pove, kje se registriraš za to, da ti pošlejo? za uro mislim in drugo, če bi š ekaj poslali, ker bi res rada zvedla.
hvala že za naprej!

Anonimni pravi ...

Ja kdor še ni izvedu kdaj pridejo v Slovenijo vam povem zdejle:
5.SEPTEMBER.2008.
Zdj jih pejte pa le gledat.
Razlog:To je najboljša skupina.Če ne verjamete pa glejte saj 10. REBELDE pa boste vidl.

Pa uživejte!

Ninja

Anonimni pravi ...

Pa čez neki mesecev boste spoznal neko skupino.Imena te skupine še ne vem,ker mi ga niso zaupal.Ja da se navte čudl oni so moji prjatli.
So že posnel neki musk.Eno so mi zaupal pa gre tkole:
Še ankol se nismo tok smejal kje šola gorela.Zvezke smo v peč metal,učitlne pa v rt brcal.Ravnatl je pu štengah scal,da se neb še bl užgal.
No tko gre ta pesm seveda se še nadljuje ampak je mal predolga pa je nism pisal naprej.Skratka je za smejat.Upam,da vm je bla dobra čeprav je mal kratka.Drugih mi pa še niso zaupal.Če pa hočte pa napište pa jim bo reku nj vm povejo naslov skupine pa kšno musko.No zdj pa grem pa kr napište če boste hotl kšno musko al pa naslov skupine.No adijo!

Anonimni pravi ...

Živjo!
No sm hotu napisat,da REBELDE pride v SLOVENIJO v PETEK 5.SEPTEMBER.2008.Za ceno vstopnic še ne vem za to pa bi prosu tistga k že ve kok je,da pošle komentar.Zelo mu/ji bom hvaležen,če bi napisal/a.

Anonimni pravi ...

No sm zvedu kok je cena ene vstopnice
Stane:20-45eur

Anonimni pravi ...

Hello!
Ja sem Dulce Maria.Thanks di I have so much impresion.We're coming
in Slovene at 5.September.2008.
I coming at the grupo RBD.
We're sining Y SOY REBELDE,SALVAME
SOLO qOUADO EN SILENCIO,UN POCO RT
VA AMORE and OTRO DIA QUE VA.
Thanks the do you listning to us

SEE YOU

DULCE MARIA

Anonimni pravi ...

A ste prebral zadnji komentar.Pisala je Dulce Maria.Neki sm razumu,da prhaja iz skupine RBD,da pojejo različne pesmi,hvala,da mam tok obeževalcev in hvala,da nas poslušate.To sem razumu



Adijo!

Dulce Teuta pravi ...

tm kjer naj bi DULCE MARIA govorila (napisala) ni res res ona ker ce bi bla bi vsaj napisala pravilno naslove pesmi se vsm ne zdi. naslovi so v spanscini in mislim da bi ona morala kot mehicanka znat napisat naslove pravilno. Drgac pa bodo vstopnice za golden ring 69 evrov, za parter 49 evrov za tribuno pa 45 evrov.

Anonimni pravi ...

Dulce Teuta hvala,da si poslala ceno vstopnic.Zdaj saj vem kok so




Hvala!



LEP POZDRAV

Anonimni pravi ...

Vi vsi ste kreteni kako morte to gledat. to je beda

Anonimni pravi ...

jest mislm d se tista zgorej k nej bi bla dulce maria mal pretvarja k je stavk začela z JA SAM sam ona pa pumoje ne zna slovensk a l kr kol že glede zadnga komentarja pa če ti nočeš gledat tega ne glej k te noben ne sili pa če teb to ni ušeč pol še ne pumen d drugim tut ne sme bit tkod.... vas po svoje...