ponedeljek, 9. februar 2009

[Dulce] Solo CD-ja še ne bo

Televisina telenovela Verano de amor bo zaznamovala začetek solo glasbene kariere pevke in igralke Dulce Marie. Poleg tega, da bo Dul pela uvodno pesem telenovele imenovano Verano, bo posnela tudi nekaj pesmi za CD, katerega pesmi bodo predvajane v telenoveli.

"Zaenkrat še nimam namena posneti solo CDja saj sem popolnoma predana telenoveli. Trenutno pišem pesmi in skipaj s Pedrom Damianom iščeva dobre ideje da bom kasneje lahko naredila svoj CD". Kar trenutno Dulce pripravlja je v stilu Pop-a, saj želi ugoditi svojim dosedanjim oboževalcem, ki jo podpirajo pri vrnitvi k telenovelam.

"RBD je bil femomen kakršnega ne bo več. Ponosna sem, da sem bila del tega. V svoji solo karieri nimam takih ciljev kot smo jih imeli s skupino .. nimam namena napovniti stadiona Maracana".

Čeprav še niso potrjeni poslovilni koncerti v Mehiki, prihaja poslovilni CD: "Marca bo izšel poslovilni CD z imenom Para olvidarte de mi. Za razliko od prej, tega CDja ne bomo promovirali in tudi turneje ne bo. Kregamo se, da bi priredili vsaj par poslovilnih koncertov v Mehiki".

Kmalu bo v kino prišla tudi risanka Agente 00-P2, v kateri Dulce posodi glas rdeči kakadujki: "Risanka je zelo smešna. Snemati jo je bilo nekaj drugačnega, zabavnega."

Ni komentarjev: