torek, 17. februar 2009

[Poncho] Učiti se je moral naglasa

Alfonso Herrera je v letu 1942! In ne samo to .. je ameriški vojak, ki želi pomagati Venezueli, katero napadajo nacisti.

"Zgodba je realna, saj se je to dogajalo med 2.svetovno vojno", je povedal igralec po telefonski liniji iz Venezuele.

Že skoraj mesec dni se Herrera nahaja na snemanju filma Venecia (Benetke), v katerem ima glavno vlogo. Zgodbo je napisal in produciral Édgar Ramírez, kateri je napisal tudi Ché y Bourne: El ultimátum.

"Oseba ki jo igram je američan z latinskimi koreninami. Govoriti moram špansko, a imam tudi dele, v katerih govorim angleško. Razen tega, da sem se učil naglas, sem tudi bral kaj se je dogajalo v tistem času. Venezuelski tankerji so bili napadeni s strani nemcev medtem ko so prevažali gorivo...", je dodal Poncho.

25. letni igrealec, se že nekaj časa poskuša uveljaviti v svetu filmov. Decembra je v kino prišel film Volverte a ver, v katerem ima Alfonso glavno vlogo, maja pa bo začel s snemanjem filma Te presento a Laura ob Marthi Higareda.

K snemanju filma Venezza je bil povabljen pred meseci, ko ga je Haik Gazarian predstavil Édgarju Ramírezu.

Herrera je edini mehičan v tem projektu. "Tukaj se dela na zelo podoben način kot v Mehiki. Ustvarili smo dobro ekipo in delo poteka odlično".

Ni komentarjev: